Unicitatea ta este un dar!

Esti special/speciala!

Fiecare din noi avem abilitati si calitati unice care ne definesc personalitatea . Nimeni nu poate face ce poti face tu, in modul care il faci tu, si cu bucuria pe care o faci tu. Cu alte cuvinte, nimeni nu poate sa te inlocuiasca. Pe laptopul meu am posibilitatea sa ma loghez folosind amprenta digitala, amprenta mea este unica nimeni nu o poate copia. Tot asa este si amprenta ta. Dumnezeu te-a creat special si te-a pus intr-un loc special.

Foloseste-ti unicitatea (ceea ce faci) pentru a-l glorifica pe Dumnezeu (de ce faci) in fiecare zi a vietii tale (unde faci).

Lucrurile mici fac diferenta!
Fa ceea ce iti place cel mai mult dar fa-o pentru Dumnezeu. De ce pentru Dumnezeu? Oamenii care au facut lucruri importante in viata au privit intotdeauna dincolo de ei. Atunci cand faci totul doar pentru satisfactia personala te limitezi singur si devii egoist. Lucreaza altruist!
Un om statea intr-o zi pe malul marii si aduna scoici naufragiate pe mal pentru a le arunca inapoi in mare. Cineva l-a intrebat: De ce faci asta ? Oricum nu le vei putea salva pe toate. Omul i-a raspuns: Nu le pot salva pe toate dar pentru cele care pot este important. Poate si pentru tine ceea ce faci poate parea nesemnificativ dar in ochii lui Dumnezeu este important. Ceea ce faci pentru cineva asa cum poti tu este semnificativ, un lucru mic facut de tine va fi mare in ochii cuiva.
Fa ceea ce poti, cu ceea ce ai, in fiecare zi a vietii tale!

Reclame

Un gând despre “Unicitatea ta este un dar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s