Stanca mea!

Cineva mi-a spus așa: „Trebuie sa fii pregătită, oamenii vin și pleacă din viața ta!” Nu am înțeles atunci, nu am vrut sa accept și a durut.

Dar dacă e așa nu ar trebui că cei care vin să rămână iar cei care pleacă să nu se mai întoarcă?!

Și chiar daca ai știi, oare poți fi vreodată pregătit cu adevărat?!Cu toții avem persoane dragi la care ținem mult și pe care ne dorim sa rămână mereu langa noi. Dar nu se întâmplă mereu așa.Unii ne părăsesc că sa meargă într-un loc mai bun, alții pentru că așa gândesc ei că e mai bine, alții greșesc, iar pe alții îi lăsăm noi din diferite motive…

Și uneori e mai bine sa pleci chiar daca iubești, chiar daca ai vrea din tot sufletul sa ramai. Pleci pentru că doare prea tare. Pleci pentru că îți dorești ca măcar cealaltă persoană să fie bine. Pleci pentru că te simți vinovat.Motive.

Pe drumul vieții este o singură persoană care rămâne mereu langa tine dacă ți-ai făcut-o Prieten. O singură persoană care nu se schimbă în dragostea sa. O singură persoană la care am strigat când mi-a fost greu, când nu mai puteam suporta durerea. Pe care am simțit-o mereu aproape, și care m-a ajutat să mă ridic de fiecare dată. Domnul Iisus Hristos. Fiul lui Dumnezeu. Stanca mea!

Da Tu ești totdeauna cu mine, mă vei călăuzii cu sfatul Tau apoi mă vei primi în slavă. (Psalmii)

Te simți ușurat, te simți liber atunci când nu mai trebuie sa aștepți sau sa speri in van. Atunci când pui stop și îți îndrepți privirea către Cel care merită încrederea și așteptarea ta. Pentru că El se ține de cuvânt, El împlinește ce spune, El te aude, El simte cu tine.Cine își pune încrederea în Dumnezeu nu va fi dat de rușine.

Îmi ridic ochii spre munți. De unde îmi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul care a făcut cerurile și pământul.(Psalmii)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s